Jd_logo_original

Sestdien, 1.martā, plkst.12:00 Daugavpils pilsētā startēs pieteikšanās uz jauniešu nodarbinātības programmu jauniešiem no 15 līdz 19 gadiem.  Reģistrācija uz darbu 2014.gada vasaras periodā notiks elektroniski Jaunatnes departamenta mājas lapā (www.jaunatne.daugavpils.lv).

Informācija, kas jāzina aizpildot pieteikumu:

1. Reģistrācija ir pieejama tikai jauniešiem, kuru dzīvesvieta ir deklarēta Daugavpilī;

2. Programmas dalībnieku vecumam uz 1.jūniju ir jābūt ne mazāk kā 15 gadi un ne vairāk kā 19 gadi. Gadījumā, ja Jūs esat vecāks vai jaunāks, tad elektroniska reģistrācija Jums nebūs pieejama.

3. Īpašu uzmanību jāpievērš personīgas informācijas datu aizpildīšanai (vārds, uzvārds, personas kods). Ja tiks pieļautas kļūdas, Jūsu pieteikums tiks noraidīts.

Pēc ienākšanas Jaunatnes departamenta mājas lapā (www.jaunatne.daugavpils.lv) Jums jāizvēlas sadaļa Departaments → Nodarbinātība. Labajā pusē atrodas veidlapa, kuru Jums jāaizpilda LATVIEŠU VALODĀ. Pirms nosūtīt pieteikumu reģistrācijai pārbaudiet visus mīkstinājumus un garumzīmes – tiem jābūt identiskiem ar pasē norādītiem.

Veidlapā jāizvēlas vēlamo darba periodu:

1.periods 02.06 – 13.06;

2.periods 16.06 – 27.06;

3.periods 30.06 – 11.07;

4.periods 14.07 – 25.07;

5.periods 28.07 – 08.08;

6.periods 11.08 – 22.08;

Atzīmējiet to periodu, kurā Jūs gribētu strādāt, gadījumā, ja Jums ir vienalga, tad atzīmējiet – izvēlēties visus periodus, kā arī noteikti jāatzīmē nevēlamais periods, ja tāds eksistē.  Visa informācija tiks ņemta vērā.

Pēc anketas aizpildīšanas pārliecinieties, ka visa norādīta informācija ir patiesa un atzīmējiet, ka mēs varēsim izmantot Jūsu personas datus nodarbinātības programmā.

Pēc Jūsu pieteikuma aizsūtīšanas uz ekrāna parādīsies kods, kuru būs jāiegaumē. 24 stundu laikā uz Jūsu norādīto e-pastu tiks nosūtīta apstiprinājuma vēstule, kuru saglabājiet un kur būs norādīta jūsu informācija. Ja notiks kādas tehniskas problēmas, tad šī vēstule būs Jūsu apstiprinājuma dokuments.

Ja Jūs vēlaties pārbaudīt, vai iekļuvāt sistēmā, zem veidlapas iesniegšanas ir opcija “Pārbaudīt iesniegumu”.

Tiem jauniešiem, kam nebūs iespējas reģistrēties elektroniski, 8. martā no plkst. 11:00 līdz plkst. 14:00, kā arī no 10.marta līdz 14. martam Jaunatnes departamenta darba laikā būs piedāvāta iespēja reģistrēties klātienē, kas notiks Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta telpās (Saules iela 5a).

Rezultāta saraksti tiks publicēti Jaunatnes departamenta mājas lapā www.jaunatne.daugavpils.lv 19. martā. Ja jūs iekļuvāt pamata sarakstā, tad laika periodā no 25. līdz 29. martam Jums būs jāiesniedz dokumentus Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamentā (Saules iela 5a). Ja Jūs to neizdarīsiet norādītajā termiņā, tad Jūsu vietā rindas kārtībā tiks aicināts jaunietis no rotācijas saraksta.